Nieuws

01-01-2023

grote bestuurswisseling bij het rad gala.

afgelopen jaar hebben een groot aantal bestuursleden aangegeven dat het genoeg was geweest voor hun en dat ze na 5 of 10 jaar een stap terug doen en meer tijd met hun familie willen door brengen.
wij hebben uit het bestuur afscheid genomen van:

Petra van de Zande 

Jack Rombouts

Anita Kimenia 

Helin Kuipers

Ad van Kolsteren 

ook hebben 

Christ Louws en Marco Looije aangegeven een stap terug te doen alleen zijn hun gelukkig nog wel actief als bestuurslid alleen hebben hun een groot gedeelte van hun functies over gedragen aan de nieuwe ploeg.

met trost kan ik u dan ook het nieuwe bestuur aankondigen 

Kevin Vrind – Voorzitter 

Jordy den Dekker – vice voorzitter 

Thom Heinsmann – penningmeester 

Madelen Vrind – bestuurslid

Sander den Dekker – bestuurslid 

Koos van de Vooren – bestuurslid 

Christ Louws – bestuurslid 

Marco Looije – bestuurslid 

Peter van Cuijk – bestuurslid 

21-10-2022 

eindelijk mogen we het melden op zondag 30 april houden we onze 11de editie van het rad-gala.

 

4-05-2022

 

onder tussen komt het jubileum van het rad gala staats dichter bij met een bom vol programma wat echt niet kan missen. De allerbeste tuigpaarden en hackneys nemen het in de prijs der beste tegen elkaar op om uit te maken wie er de allerbeste   is van het rad gala 2022. 
u komt toch ook?

 

 

05-10-2021

Eindelijk mogen we het bekend maken dat onze 10de editie op Zondag 22 mei 2022 zal plaats vinden op het goed verzorgde terrein van Manege Thielen.

Wij zijn ondertussen begonnen met de voorbereidingen voor de editie 2022.

U Komt toch ook???

 

 

25-08-2021

Na 6 keer ons concours verplaatst te hebben door corona hebben we eindelijk op 22 augustus onze 9de editie kunnen houden.

Wij als terug op een meer dan geslaagde editie met mooie sport goed gevulde rubrieken en geweldige kampioenen en 2 prachtige shows van stal het pony 6span.

Wij willen via deze weg alle mensen die mee geholpen hebben om deze editie tot een succes te maken bedanken voor zijn/haar inzet op welke manier dan ook. 

Op naar ons 2de lustrum volgend jaar.

20-05-2021

 

helaas hebben wij vandaag moeten besluiten om het rad gala opnieuw te verplaatsen dit ivm met de verplaatsing van de nationale tuigpaardendag naar 14 augustus hebben wij besloten om ons concours op 22 augustus te houden.

 

 

16-03-2020

Corona update

Wij als bestuur zien op dit moment nog GEEN reden om het RAD-GALA af te lassen of te verplaatsen natuurlijk houden we wel de adviezen van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten en zullen daar op tijd op anticiperen. En zullen u natuurlijk zodra wij nieuws hebben dat direct met u delen.

Maar voor nu gaat de 9de editie van het RAD-GALA gewoon door en zullen wij er alles aan doen om er een meer dan geslaagd aangespannen sport feestje te maken.

14-02-2020 

Alle inschrijvingen voor het Rad Gala 2020 zijn geopend inschrijven kan t/m 6 april a.s 

Dit jaar geldt voor de hackney’s dat we maar liefst 3 competies aftrappen:

Young riders

Nieuwelingen regio zuid

Tweespan competitie

11-02-2020

Met trost kunnen mogen wij bekent maken dat er dit jaar een grandioze show op ons programma staat stal de 6span komt 2 shows verzorgen op ons prachtige concours. Dit is echt iets unieks wat u gezien moet hebben. 
Deze jonge ruiters en amazones geven met hun Shetlanders een spectaculaire carrousel show.

Voor bewegend beeld kunt u ook op onze Facebook of Instagram kijken. 

 

03-02-2020

De inschrijving voor de rijders van het authentiek gerij is dit jaar iets anders dan de afgelopen jaren. inschrijvingen gaan niet langer meer via de Brabantse aanspanning maar via k.vrind@icloud.com of 0638051986 

Inschrijven kan tot 30 april 2020 

 

24-01-2020

over precies 100 dagen is het alweer zo ver de 9de editie van het rad gala 🥳🥳

het belooft een dag vol spektakel te worden met maar liefst 6 kampioenschappen die op het programma en de allerbeste paarden uit heel Nederland. 

24-12-19

wij wensen iedereen fijne dagen en een gelukkig, gezond en sportief 2020 toe en hopen u alle te mogen verwelkomen op 3 mei 2020 voor de 9de editie van het rad-gala

6-12-19

De nieuwe datum voor de 9de editie van het RAD GALA in tilburg is bekend ZONDAG 3 MEI 2020

Is het weer zo ver het grootste aangespannen sport GALA van Nederland met diverse mooie hoogte punten en kampioenschappen beloofd het weer een prachtige dag te worden.

U komt toch ook?